Veckans skörd #155

Det kom ett nytt nyhetsbrev från Swedish Zombie och Mörkersdottirs förlag där det följde med en gratis novell, som jag passade på att ladda ned:

Brandbomb av Pål Eggert har underrubriken ”hoodiehorror”, annars vet jag inte så mycket om den. Jag har ju läst en bok av Eggert tidigare, som jag inte blev upp över öronen förtjust i, men jag tänkte ändå ge novellen en chans. Plus att gratis alltid är gott.

Sedan har jag fått låna en bok av min syster:

Ibland mår jag inte så bra av Therése Lindgren har jag velat läsa sedan den kom ut. Jag har ingen relation till Lindgren sedan tidigare och är inte alls bekant med hennes Youtube-kanal, men psykisk ohälsa är något vi måste prata mer om. Jag har hört mycket positivt om den här.

Sedan har jag lånat en bok på biblioteket:

Jag läste Mina hjältinnor: Eller vad jag har lärt mig av att läsa för mycket av Samantha Ellis i förra veckan, vilket ledde att jag fick tips om Besatta: Äventyr med ryska böcker och människorna som läser dem av Elif Batuman av Yukiko Duke på twitter. Jag vet inte med er, men om jag får ett personligt boktips av henne så tänker jag åtminstone ge boken en chans. Hon är en av mina favoritrecensenter, nämligen.

Det var det för denna gång. Har du läst någon av dessa titlar?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #155

 1. Lottens bokblogg skriver:

  Spännande med ett personligt boktips på det viset 🙂
  Boken av Therese står jag i kö för på biblioteket, fick den starkt rekommenderad av flera på jobbet. Men jag har stått väldigt länge i kö kan jag säga.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Ja, ibland måste en älska Twitter som skapar möjligheten till sådant 🙂

   Kan tänka mig att kön är lång. Egentligen borde det gå snabbt genom kön, därför den är rätt så lättläst, men en del kanske behöver ta fler pauser än vad jag gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.