Veckans skörd #166

Då har en del av de recensionsexemplar jag väntade på dykt upp, plus några överraskningar. Det första som dök upp hos mig var denna:

Jag råkade se Innan väggen av Anna Voltaire på Instagram och blev nyfiken. Förlaget var vänliga nog att skicka mig ett recensionsex, som jag kommer att recensera i nästa vecka.

Sedan dök det här fina utskicket upp:

Jag har längtat efter Saker ingen ser av Anna Ahlund sedan hon började arbeta med den, så det är klart att jag redan har hunnit läsa den. Tillsammans med klubban och teet, förstås. Den lilla lappen är ett Boye-citat som lyder: ”Bäst är att tryggt på det hemliga tro
utan att peta på frön som gro.” Som sagt, jag har läst den och hoppas hinna skriva recension till nästa vecka. Men det är inte säkert jag hinner/orkar.

Sedan dök det upp en överraskning:

Visheten vaknar av Elin Säfström är andra delen om väktaren Tilda Modigh, som ska hålla ordning på alla oknytt i Stockholm. På Instagram skrev jag att jag skulle dyka ned bland Stockholms rådare, men tanken var väl inte att jag skulle fastna så till den grad att jag läste ut boken under eftermiddagen. Men så blev det. Jag hoppas också orka/hinna skriva recension på den till nästa vecka, men det är inte säkert att det blir så.

Den var ju så fint dedikerad:

Slutligen, så hade jag faktiskt beställt en sak till mig själv. En ny bullet journal:

Jag har hållit på med bullet journaling i nästan ett år nu, och trivs rätt bra med det. Det är ett bra sätt att hålla ordning på vad som ska göras och dylikt. Samtidigt får en ju utlopp för sin kreativitet när en designar de olika sidorna. Så här ser mitt första uppslag ut:

Inte så vidare kreativt eftersom det bara är nyckeln och en liten lista över saker jag känner att jag behöver köpa till lägenheten.

Jag kommer nog inte köpa den här modellen igen, då pappret är väldigt tunt och pärmarna känns sladdriga. Men det duger i dagsläget.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #166

  1. Lena skriver:

    Visheten vaknar ramlade in även i min bokhylla. Den skall bli så kul att läsa för jag tokgillade förra boken i serien.

  2. Monika skriver:

    Vilka fina skatter 🙂 Visheten vaknar ska jag börja läsa i morgon, är det tänkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.