Veckans skörd #167

Då var det dags igen. Det har kommit hem några recensionsexemplar till mig:

Svärdets brödraskap av Diana Gabaldon var Bookmark vänliga nog att skicka mig, eftersom det var en del i Lord John-serien som jag inte har läst. Recension kommer i nästa vecka. De andra två var förfrågningar från författarna som jag ännu inte har hunnit läsa, utan ska ta itu med när jag är klar med den feberdröm som är Kazuo Ishiguros Den otröstade.

Sedan gick jag och vann i en tävling:

Den lilla bokhandeln runt hörnet av Jenny Colgan har jag velat läsa i evigheter, känns det som. Så när jag stod i valet och kvalet om att känna mig hopplöst förvirrad eller läsa om en bibliotekarie som bryter upp från allt för att öppna en mobil bokhandel, så var det ju klart att den smet före.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #167

  1. Monika skriver:

    Den lilla bokhandeln runt hörnet har jag stående i hyllan, jag vill jättegärna läsa den, men tänkte jag skulle läsa klart bageriet-serien först.

  2. Lena skriver:

    Jar börjat på bageri-serien av Colgan och den verkar mysig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.