Veckans skörd #3

Det blev, kanske lyckligtvis, en väldigt liten skörd denna vecka, men ack, så frestande.

Så gör jag

Jag fick köpa Bodil Malmstens bok om att skriva av Malin och den kom nu i mitten av veckan. Hittills har jag ännu bara bläddrat i den, eftersom jag strängt sagt åt mig själv att jag måste läsa ut både Det röda fältet och Tre enkla regler finns inte innan jag börjar på ytterligare en bok. Men det är svårt. Det känns nämligen som att Bodil Malmsten och jag kommer komma överens rörande skrivfilosofier.

Men det är nog bäst att jag tar en bok om att skriva i taget.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #3

  1. Linnea skriver:

    Jag läser ”Så gör jag” just nu. Tycker den är fantastiskt bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.