Veckans skörd #69

Nu är jag ledig, har varit ledig i ett par dagar nu. Den sista tentan gick varken bu eller bä, men jag tror att jag klarade mig. Jag var givetvis pigg på att fixa lite tentabelöning:

maggie stiefvater

Stiefvater, dubbelt upp! Sinner släpptes ju i förra veckan och jag kan inte vänta med att få sätta igång med den. Jag hade lite bekymmer när jag skulle lista ut om jag skulle börja med den eller Drömtjuvarna först, men det fick bli den sistnämnda som jag började med. Sovande walesiska kungar och Stiefvater är en oslagbar kombination.

Lite på impuls beställde jag även hem en film:

inception

Jag har faktiskt redan hunnit titta på Inception och recension kommer förhoppningsvis i nästa veckan. Ska vi nöja oss med att säga att jag inte för en sekund ångrar att jag köpte den? Jag kan inte fatta att jag har väntat så länge med att se den.

Med mig frisläppt från den akademiska världen och min syster nyhemkommen från Rhodos, tyckte vi (jag, syrran, mamma) att det skulle vara en utmärkt idé att gå runt lite i butiker. Jag råkade förirra mig in på Myrorna och hittade lite:

myrorna3

Jag skulle bara titta på Myrorna, men det slutade med att jag hittade lite. Bland det första jag fick syn på var Alla mina vänner är superhjältar, som är en bok som jag har velat läsa sedan jag började bokblogga. Det kändes som om alla pratade om den under en period.

En shopaholics bekännelser har jag velat läsa i ett antal år och den har funnits på min att läsa-hylla på Goodreads sedan jag skaffade mitt konto där. Kinsella brukar kunna vara rolig.

Och så lite matlagning! Jag bläddrade lite i boken och hittade ett recept på vegetarisk risotto som jag akut kände att jag måste testa på, så boken fick följa med hem. En andra genombläddring visade att det fanns ytterligare intressanta recept så det känns som ett bra köp.

Men nu är det stopp för min del. Jag ska få köpa Four: A Divergent Story Collection och Sarah Waters nya senare när höstterminen har pågått ett tag. Kanske som tentabelöning efter min första tenta i forskningsmetodik. Det är nu klart att jag ska skriva min c-uppsats i psykologi i höst. Sedan är jag färdig.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #69

  1. Lena skriver:

    Lite trevliga belöningar är aldrig fel!

  2. Monika skriver:

    Inception såg jag som hyrfilm, sedan köpte jag den, men har ännu inte sett om den. Den var otroligt konstig och ”hjärnvrickande”, precis som jag gillar 🙂

  3. Klara skriver:

    Jag vill läsa Sinner och Drömtjuvarna! Hoppas du gillar dem! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.