En tv-serie jag gillar men som ingen annan tycker om

birds of prey

Bildkälla: IMDB.

En av mina favorittv-serier som barn var Gothams änglar (Birds of Prey, på engelska), som följde Batmans dotter Helena Kyle. Liksom sin pappa försvarar Helena Gotham mot olika typer av hot. Det är en orgie i övernaturliga förmågor och mer eller mindre välskrivna avsnitt, men jag älskade showen när den fortfarande gick på tv.

Dessvärre lades den ned efter sin första säsong. Så här tio år efteråt är den i stort bortglömd. Jag har funderingar på att se om serien idag, men är samtidigt lite rädd. Vissa saker ska kanske bara vara minnen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på En tv-serie jag gillar men som ingen annan tycker om

  1. Lena skriver:

    Den där serien tycker jag mig känna igen. Har nog sett den någon gång!!

  2. Freja skriver:

    För mig skulle det nog vara Xena – Warrior princess, för det har ingen annan i min bekantskapskrets sett…

  3. Anna A skriver:

    Ingen serie jag hört talas om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.