Veckans skörd #84

Det har trillat in en del nytt under årets första vecka, men eftersom böckerna inhandlades innan 2014 var slut hävdar jag att jag faktiskt inte har brutit mot något nyårslöfte. Jag inhandlade dessa snyggingar:

dianagabaldon

Jag älskar verkligen Bookmarks utgåvor av dessa böcker. Så himla snygg design! Tyvärr tror jag att jag ska göra en liten paus från Claire och Jamie på någon månad innan jag läser Snö och aska.

Discshop har ju haft mellandagsrea och jag passade då på att beställa hem lite saker:

supernatural3

Jag har ju sett alla Supernatural-säsonger som finns på DVD, men min egen samling har inte varit komplett. Så jag beställde hem två av dem som jag saknade och kom i efterhand på att de båda är de säsonger som jag tycker är absolut svagast. Säsong 6 är en rörig katastrof, i synnerhet. Som tur är har serien ryckt upp sig från och med säsong 8.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #84

  1. Lottens bokblogg skriver:

    Haha, klart det inte räknas 🙂 Jag håller med, de där böckerna är verkligen snygga!

  2. De utgåvorna är verkligen otroligt fina! Svårt att låta bli att köpa dom.

  3. Lena skriver:

    Ja riktigt snygga omslag på böckerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.