1000 idéer för din bullet journal av Helen Colebrook

Omslagsbild 1000 idéer för din bullet journal av Helen Colebrook

Författare: Helen Colebrook
Originaltitel: Journal with Purpose
Översättare: Marie Helleday Ekwurzel
Förlag: Tukan förlag (2020)
Antal sidor: 127 sidor
Recensionsexemplar: Nej.

I 1000 idéer för din bullet journal finns det över 1000 motiv som du kan använda för att dekorera och försköna dina bullet journalsidor. Det fungerar att kopiera eller följa instruktionen direkt från sidan, eller genomföra en av de snabba övningarna för att utveckla dina färdigheter. Den innehåller alla bullet journalelement som du kan önska dig – banners, pilar, åtskiljare, skrivrullar, ikoner, borders och alfabet – den här boken kommer vara en källa för inspiration och snabb lösning för människor som kämpar med den mer konstnärliga sidan av bullet journaling.

Jag fick upp ögonen för 1000 idéer för din bullet journal i samma veva som jag köpte Bullet journal-metoden. Men när jag fick hem den och började bläddra i den blev jag lite besviken. Jag gillade inte Helen Colebrooks teckningsstil och undrade om jag skulle känna att den var inspirerande.

Med tanke på hur många gånger 1000 idéer för din bullet journal har åkt fram så måste jag säga att den i alla fall är användbar. Jag har främst använt den som inspiration för bokstäver och är riktigt nöjd med det. Men även en del bilder har jag inspirerats av. Främst formen, då, som jag sedan har tecknat i min egen stil.

1000 idéer för din bullet journal kan fungera väl för att ge inspiration och stöd när idéerna tryter.

Betyg 3: Gillade den.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på 1000 idéer för din bullet journal av Helen Colebrook

  1. Pingback: Månadsrapport: Augusti 2020 - C. R. M. NilssonC. R. M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.