Tävling hos Monika!

Denna morgon när jag kollade Bloglovin’ hände något snudd på kusligt. Under gårdagen satt jag och kollade på olika former av läsplattor, därför jag har nu bestämt mig att jag ska skaffa en så snart jag har råd. Därför kändes det som ett märkligt sammanträffande att Monika nu har en tävling där du kan vinna en Letto, Adlibris läsplatta. Får ju nästan gåshud!

Klicka dig in här om du vill läsa mer om tävlingen.

Jag hoppas på tur!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.