Veckans skörd #15 När jag ska hinna läsa allt får bli en senare fråga

Det här är det sista jag ska köpa på bokrean. Jag svär. Främst därför att jag måste spara pengar till annat (som en ny bokhylla).

Bokrea

Jag drog med mig en klasskompis in på Akademibokhandeln efter att ha missat bussen hem. Han var egentligen där i förebyggande syfte så att jag inte skulle köpa något. Dessvärre lurade jag honom till att köpa böcker själv och sedan var all bets off. Eller, två böcker fick följa med hem:

garbo

Greta Garbo är en av mina favoritskådespelerskor. Jag kunde bara inte motstå!

niceville

Niceville är en sådan där bok som jag har haft ögonen på och nu är den lovordad av en av de bästa tjejerna jag känner så då måste jag ju läsa den. Tidigare har jag bara sett den som ljudbok på rean, så att hitta den väldigt billigt inbunden kändes bra!

Sedan kom mitt paket från Bokus under onsdagen:

chez max

Verkar väldigt speciell och spännande. Jag fick tipset från Audiobook Blog för ett tag sedan.

älskaren

Många har skrivit om Marguerite Duras, däribland How hollow heart and full och Stockholmsflickan, och jag blev nyfiken. Älskaren fångade direkt min uppmärksamheten.

Recensionsexemplar

Fick hem ett paket i torsdags. Öppnade det och möttes av det här:

Kretsen

Jag gav ifrån mig ett litet glädjetjut som fick min mamma att undra vad som stod på. Sedan svor jag. Därför att den helg av sträckläsning jag såg framför mig är förstörd av att jag ska gå på en jätterolig och spännande kurs, men ändå. Ny Maggie Stiefvater i hand och jag får smyga till mig korta stunder. Men läst ska den bli.

Tack så hemskt mycket B. Wahlströms för recensionsexemplaret!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på Veckans skörd #15 När jag ska hinna läsa allt får bli en senare fråga

  1. Haha, problemet med bokrean ^^

    Jag skulle vilja läsa Älskaren. Jag tror att den är jättebra!

  2. Monika skriver:

    Härligt med nya böcker 🙂

  3. 23minuter skriver:

    Så kul med bokrea! Niceville är riktigt bra, en ganska lätt och skön bok att läsa 🙂

  4. Pingback: Veckans skörd #16 - C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.