Veckans skörd #19

Igår kom jag hem sent under kvällen och upptäckte att jag hade fått ett sådant där fint paket från Gilla Böcker. I det låg denna:

fågelbarn

Som jag har sett fram emot det! Tack så hemskt mycket för recensionsexemplaret!

Och det här fick jag egentligen hem i förra veckan, men jag glömde bort den på något sätt:

tidsresenärenshustru

Jag har tydligen börjat beställa film i svaga stunder och sedan lyckats förtränga det. Tidsresenärens hustru hade jag egentligen tänkt hyra och se om jag skulle tycka om den innan jag köpte den, men tydligen blev det inte så.

Jag är inte så förtjust i Eric Bana (lite förtjust, måste jag erkänna ändå), men jag blir lite pirrig i kroppen vid tanken på att han ska spela Henry. Jag tror att det kan bli ganska bra. Däremot har jag inte så höga förhoppningar på filmen, då jag har hört att den ska vara väldigt deprimerande. Den gick på sjuan för ett tag sedan, men jag hade inte tid att se den. Men jag såg tillräckligt för att se att ett av de mest humoristiska ögonblicken i boken hade de lyckats förvandla till något nattsvart.

Det blir inte den här ikväll, utan det blir The Hobbit (som jag faktiskt inte har sett). Jag var jättespänd och förväntansfull på filmen fram tills december. Då hade mitt intresse dött tack vare all hype. Men nu ska jag se den!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #19

 1. Monika skriver:

  Hobbiten ska jag se i morgon 🙂

 2. Jonna Lindberg skriver:

  Fågelbarn är jag riktigt sugen på! Jag älskar omslaget 🙂

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Omslaget är riktigt fint 🙂 Jag ska försöka läsa den snart, men jag har en ruskig tenta den här veckan som förmodligen skulle distrahera mig för mycket från boken. Det får bli vad jag belönar mig själv med efter att ha skrivit den!

 3. Freja skriver:

  Jag tycker det är svårt att se filmer där jag redan läst boken, jag har alltid en helt annan film i mitt huvud så allt blir fel…

 4. The Hobbit vill jag också se. hade tänkt se den när den gick på bio, men det blev inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.