Veckans skörd #6 The Christmas Gift Edition!

Böcker

Harry, A HistorymittpositivalivDance Dance Dancehard-boiled wonderland
AffinitySticka Mochimochi

Böckerna:

  • Harry, A History av Melissa Anelli är en gåva från min syster, som även hon är Harry Potter-nörd. Det ska bli spännande att se vad det är för något. Jag har haft den på min att-läsa-lista i två år. Jag räknar med sjukt mycket nostalgi.
  • Mitt positiva liv av Andreas Lundstedt fick jag av mina morföräldrar och jag ser mycket fram emot att läsa den. Det blir svårt att planera läsningen en tid framöver nu!
  • Dance Dance Dance av Haruki Murakami är tydligen fjärde delen i en serie, men den verkar väldigt fristående så jag tror det ska gå bra ändå. Även den är från mina morföräldrar. Jag älskar omslaget, för övrigt.
  • Hard-Boiled Wonderland and the End of the World av Haruki Murakami ska bli spännande att läsa. Den verkar annorlunda gentemot hans andra böcker. Även den är från mina morföräldrar.
  • Affinity av Sarah Waters är den enda av hennes böcker som jag inte har läst och jag kan eller kan inte ha råkat hota avbryta julklappsutdelningen (jag är tomte) för att läsa den. Min kära mor gav mig chansen att läsa den till sist.
  • Sticka Mochimochi: 20 annorlunda amigurumi av Anna Hrachovec är fylld av hur söta mönster som helst och jag måste verkligen få tag på ett par strumpstickor, samt lära mig sticka på nytt då jag inte har gjort det på flera år. Åter en present från min kära mor.

Jag fick också en lite sen julklapp igår när jag fick ett mail från Vettans böcker om att jag vunnit Divergent av Veronica Roth och Cinder av Marissa Meyer. Jag blev så glad att jag studsade upp och ned! Två böcker som jag är otroligt nyfiken på.

Film

Jag missade Mästerkatten när den gick på bio, men nu ska jag se den, minsann! Katten är min favorit i Shrek.

Musik

 Bilderna är från CDON.

Mycket bra musik och skaplig blandning. Jag har lyssnat på dem alla och tror att The Pretty Reckless EP:n är min favorit, bara för att jag älskar Taylor Momsens röst. Cold Blooded är en av årets bästa låtar.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #6 The Christmas Gift Edition!

  1. Var tvungen att läsa på lite om Sarah Waters Affinity, verkar mycket lovande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.