Veckans skörd #96

I onsdags fick jag hem ett recensionsexemplar av en av vårens mest efterlängtade böcker:

ett folk utan land

Jag har älskat allt jag har läst av Melina Marchetta, och fantasy kan ju bara göra saker och ting bättre. Ett folk utan land har recensionsdatum den elfte maj, så är du nyfiken på vad jag tycker bör du komma tillbaka då.

Lite kokböcker köpte jag förra helgen på LIDL:

lidl kokböcker

Jag gillar kokböcker från LIDL. Jag har många därifrån och dessa har redan blivit full med klisterlappar som jag satt på recept jag vill pröva. Såser & dippar innehåller massor med spännande som jag vill testa. Glass, sorbet & co innehåller mycket spännande, men också mycket som skulle döda min syster och sådant med alkohol som jag själv inte kan äta. Sydafrika innehåller mycket spännande och det jag har smakat av det sydafrikanska köket tycker jag om.

Jag hittade en av mina favoritfilmer billigt:

frozen

Jag såg Frozen i april och har redan sett den i maj. Vad kan jag säga? Jag älskar den, även om jag alltid gråter. Få filmer får mig att gråta som Frozen gör.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #96

 1. Monika skriver:

  Kokböcker är otroligt svårt att låta bli att köpa, jag har en hel hylla full. Nu är det väldigt sällan jag tittar i dem, det mesta går ju att hitta på nätet 🙂

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag älskar recept i största allmänhet. Men jag föredrar kokböcker. Från nätet testar jag recept, gillar jag det skriver jag upp det i min receptbok. Pappa vill slänga ut alla våra kokböcker och bara använda nätet, vilket driver mig till vansinne då han skriver ut alla recept. Vad är mer slöseri och ser skräpigare ut? Han sätter inte in det i pärm.

 2. Lottens bokblogg skriver:

  Jag var ju så annorlunda så jag inte gillade Jellicoe Road, så det blev inget mer Marchetta för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.