En bok jag har läst mer än 3 gånger (Dag 2/30 Days of Books)

30 Days of BooksDay 02 – A book that you’ve read more than 3 times

Harry Potter är det givna. De tre-fyra första böckerna har jag säkert läst tio gånger vardera. Fenixordern är nog den jag har läst minst gånger, eftersom jag inte tyckte så värst mycket om den.

Trettonde natten av Eddy C. Bertin är också en sådan där bok som jag säkert har läst tio gånger. Ungefär från samma period läste jag Det här är inte en bok av Linda Skugge och Powerbook av Jeanette Winterson flera gånger.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på En bok jag har läst mer än 3 gånger (Dag 2/30 Days of Books)

 1. Pingback: 30 Days of Books |C.R.M. Nilsson

 2. Monika skriver:

  Wow, jag har inte läst om en bok sedan jag var 12 eller så. Fattar inte hur man hinner läsa om när det finns så mycket nya böcker, men det finns ganska många som jag faktiskt skulle vilja ta mig an igen 🙂

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag kan helt enkelt inte låta bli att läsa om 🙂 Året jag köpte en diktsamling av T.S. Eliots samlade dikter läste jag den tre-fyra gånger eftersom jag tyckte så mycket om den. Likadant brukar jag se filmer jag gillar tre-två gånger per år (har sett The Avengers fyra gånger i år XD).

 3. Melusine skriver:

  Harry Potter kunne jeg tenke meg å lese om igjen, og da på engelsk – fantastiske bøker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.