What´s My Name Booktag

Jag hittade precis den här taggen inne hos Bokföring enligt Monika och tänkte att den skulle passa perfekt. Nu när recensionsbufferten är lite tom. Det är läge att stava sitt namn med boktitlar. Jag har försökt välja böcker som verkligen har gjort intryck på mig, men mitt namn är så förbaskat långt.

Crooked Kingdom av Leigh Bardugo

Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri

She Who Became the Sun av Shelley Parker Chan

Snösystern av Maja Lunde

Aldrig ensamma av Anna Jakobsson Lund

Neverwhere av Neil Gaiman

Dödsritten av Maggie Stiefvater

Rosa av Fanny Ambjörnsson

Aprilhäxan av Majgull Axelsson

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på What´s My Name Booktag

 1. Monika skriver:

  Jag hade nog inte orkat med den här taggen med ett så långt namn 😬 Aldrig ensamma och Dödsritten har jag läst och gillat. Neverwhere har jag fått rekommenderad på flera håll så jag får väl ta och läsa den …

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Det är väldigt många ”a” i mitt namn, så jag höll på att bli galen av att försöka komma på titlar till just den bokstaven XD

   Neverwhere är riktigt bra, så det tycker jag verkligen att du ska göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.