10 riktigt bra böcker jag läst på grund av bloggares rekommendationer

Topp Tio Tisdag

Jag kom hem från läkarbesöket igår med ett huvud som snurrade av all information och med en trötthet som gjorde mig halvt oduglig. Vi kan ju säga så här: det här värdet kommer bara bli sämre och jag ligger på gränsen för att det ska vara möjligt att göra något. Så jag har ett beslut att fatta inom den snaraste framtiden om jag vill genomgå behandling och ingrepp för att eventuellt kunna bli gravid i framtiden.

Men jag tänkte ta en paus från de funderingarna och ägna mig åt böcker och Top Ten Tuesday. Veckans tema är All About Books You Read Because of Recommendation. Jag väljer att lista tio böcker som jag har läst tack vare andra bloggares rekommendationer.

Alice och Flugan av James Rice

Gånglåt av Elin Olofsson

Mörk jord av Belinda Bauer

The Coldest Girl in Coldtown av Holly Black

Frost av Maggie Stiefvater

Det är inte jag, det är du av Mhairi McFarlane

Fangirl av Rainbow Rowell

Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie

Vad vi pratar om när vi pratar om Anne Frank av Nathan Englander

Jag ringer mina bröder av Jonas Hassen Khemiri

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på 10 riktigt bra böcker jag läst på grund av bloggares rekommendationer

  1. Monika skriver:

    Just det, Mörk jord läste jag också bara för att alla andra älskade 🙂

  2. Boklysten skriver:

    Jag har faktiskt inte läst en enda av de här böckerna. Tack för tips!

  3. Lena skriver:

    Mörk jord läste även jag efter rekommendation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.